عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

آلمان پهپاد پیشرفته به اوکراین می‌دهد

روزنامه بیلد آلمان گزارش داد که برلین قصد دارد تا پایان سال جاری میلادی پهپادهای نسل جدید «لونا» را در اختیار ارتش اوکراین قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، منابع آلمانی گزارش دادند که برلین قصد دارد تا پایان سال جاری (میلادی) پهپادهای شناسایی نسل جدید لونا LUNA NG در اختیار ارتش اوکراین بگذارد.

 

بر اساس گزارش روزنامه بیلد، ارسال این پهپادها توسط شرکت نظامی آلمانی «رین متال» و با قرارداد دولت آلمان صورت خواهد گرفت. بسته نظامی آلمان علاوه بر پهپادهای لونا شامل ایستگاه‌های کنترل زمینی برای این پهپادها، سکوهای پرتاب و همچنین کامیون‌های نظامی خواهد بود.

 

خبرگزاری اسپوتنیک با اشاره به این موضوع نوشت: پهپادهای نسل جدید لونا یک سیستم پیشرفته نظامی است که نه تنها قادر به ماموریتهای شناسایی بلکه دارای توانایی حفظ شبکه LTE، رهگیری و همچنین سیستم جمینگ(اختلال الکترونیکی) است.

 

حداکثر ارتفاع این پهپادها پنج هزار متر و برد شناسایی آن چند صد کیلومتر است.

 

به دنبال شکست فاحش ضد حملات ارتش اوکراین طی بهار گذشته، کشورهای غربی در صدد افزایش کمکهای مالی و پمپاژ تسلیحات بیشتری به اوکراین هستند.

 

ایالات متحده آمریکا نیز در تیر ماه دو بسته جدید ۵۰۰ میلیون و ۴۰۰ میلیون دلاری برای کمک نظامی به ارتش اوکراین خبر داد. نفربرهای «استرایکر»، تجهیزات مین‌روبی، مهمات سامانه پدافند هوایی NASAMS و مهمات سامانه هیمارس و موشک‌های «تاو» و «جاولین» از جمله تجهیزاتی هستند که آمریکا آن را به اوکراین ارسال خواهد کرد.

 

بیلد نوشته: پهپادهای نسل جدید لونا در تمامی عملکردها از مدلهای قدیمی تر آن پیشی می‌گیرد؛ از نظر وزنی سبکتر و قادر به بیش از ۱۲ ساعت پرواز است.

 

شرکت رین متال نیز درباره تواناییهای این پهپاد گفته، پهپادهای لونا را می‌توان از هر نقطه‌ای با استفاده از یک منجنیق پرتاب کرد و فرود این پهپاد مستقل و با استفاده از جی پی اس و یک چتر نجات است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار